srijeda, 22. prosinca 2010.

Mamić podivljao radi novinarskog pitanja

Zdravko Mamić ponovno nije uspio obuzdati svoj temperament. Nakon Skupštine Dinama Mamić je poludio na pitanje o agenciji svoga sina i sasuo je paljbu prema novinarima.
- Nabijem te na k....! J.... ti mater u p....!!! Kad ne budem više u Dinamu, razbit ću te k'o mačku! Razbit ću ti stolicu o glavu - urlao je Mamić na novinara T-portala, Boruta Šipsa, koji ga je pitao pitanje o agenciji. U jednom ga je trenutku krenuo i udariti, ali je srećom zaustavljen.


        "Proklet bio na Božić 2010., proklet bio!" - govorio je Mamić novinaru Borutu Šipsu.

Dok se podno zapadne tribine maksimirskog stadiona skupljala horda navijača u VIP loži održavala se skupština kluba. Sve odluke donešene su jednoglasno, uz maksimalnu potporu vodstvu kluba. Iako je u poslovanju za 2009. izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić spomenuo manjak od 28 milijuna kuna. No, umirio je slušače kapitalom od 178 milijuna kuna na klupskom računu.

Mamić je za govornicom upitao članove građanske inicijative ''Zajedno za Dinamo'' što su učinili da se spriječi napad na grčke navijače proteklog tjedna i tko je odgovoran za milijun eura kazne koju je maksimirski klub platio UEFA-i (čak 33 puta su modri bili predmetom Disciplinske komisije).
- Naši povjerenici dobivaju pisma od inicijative da ruše klub. Netko to sve financira. Netko želi gurnuti Dinamo tamo gdje su Hajduk i Cibona – kazao je za govornicom Mamić.

Prosvjed BBB-a pokraj Dinamovog stadiona za vrijeme skupštine

 Na novinarski upit – zašto nema predstavnika građanske inicijative na Skupštini, izvršni dopredsjednik Dinama je odgovorio:
- Nisu niti podnijeli zahtjev da budu na Skupštini. Klub ništa ne skriva. Opet ste zamijenili teze. Napali ste me da Dinamo skriva Statut. Nitko nikada nije pitao za njega. Tko je htio mogao ga je dobiti u Gradskoj upravi. Osobno ga nikada nisam vidio niti me zanima.



Mamić se osvrnuo i na nedavno održanu Skupštinu HNS-a.
- Borio sam se kao lav, jer 90% stvari iz programa Igora Štimca išlo je na štetu Dinama. Nisam se tamo borio za aktualno vodstvo. Po mojemu, oni su već morali otići. Borio sam se protiv mafije. Ljudima su se gurali pištolji u usta i prijetilo se u hotelu Westin. Nitko se ne pita gdje je Markoviću nestalo pet glasova. Znam, ja za svoje tvrdnje nemam dokaza, a ljudi koji su to doživjeli boje se prijaviti policiji.


POGLEDAJTE VIDEO:






                                        video//fotografije//tekst - saša dugonjić - oblog//blog 

Nema komentara:

Objavi komentar